Imię: Denokii
Zainteresowania: Kiedyś fascynowałem się żywiołem ognia, ale teraz intrygują mnie tajemnicze i prehistoryczne stwory
Charakter: Jestem raczej przyjaźnie nastawiony w stosunku do innych, chyba że ktoś mnie obrazi będź poniży, wtedy potrafię zaatakować i bardzo mocno poranić innego, jestem również trochę tajemniczy, z ufnością jest różnie, ale najbliższym zawsze ufam, należę raczej do typu samotnika. Nigdy się nie poddaję
Historia przed dołączeniem do watahy: Gdy byłem 2 miesięcznym szczenięciem, ojca zabito, a matkę pojmali ludzie. ja nikomu się nie przydałem, więc wywalono mnie na wysypisko, z nadzieją, że zdechnę z głodu, włóczyłem się po tych wysypiskach przez kolejne 4 miesiące. Gdy miałem pół roku, powiedziałem sobie dość i zacząłem uczyć się polować, łowić, pilnować, a w razie potrzeby zabijać. W wieku 3 lat, zakochałem się, jednak mą partnerkę zabił człowiek który pojmał moją matkę, nie wytrzymałem i zrobiłem z nim to samo, co on z matką i moją ukochaną. W wieku 3,5 roku zacząłem poszukiwać watahy, wyrzucano mnie, nie akceptowano, traciłem nadzieję, ale wtedy ujrzałem waderę Comę i postanowiłem, dołączyć do tej watahy z nadzieją, że zostanę zaakceptowany...